fbpx

Szolgáltatások

Amikor engem hívsz, akkor egy olyan DJ lesz az eseményeden, akit érdekel és odafigyel arra, hogy te és a vendégeid mit szeretnek, mi a fontos nektek. Akitől bátran kérdezhetsz, és bármilyen részletet megbeszélhetsz vele előre vagy akár esemény közben is.

Hívj esküvőre, szülinapra, keresztelőre, kicsengetésre, nagykorusításra, baráti eseményekre.
Állok cégek rendelkezésére is, céges bulihoz, konferenciához (hangosítás, mikrofon, kivetítő, vászon), termékbemutatóhoz vagy borkóstolóhoz, vacsorához (csendes háttérzene, hangosítás, mikrofon, kivetítő, vászon).

A hangrendszeremet – amellett, hogy a legapróbb alkatrészig felsőkategóriás elemekből állítottam össze – az különbözteti meg, hogy bemérem a rendezvényterem sajátos akusztikai tulajdonságait, és ahhoz állítom be a rendszert. Mindezt azért, hogy kedvenc zenéid a zeneszerzők elképzeléseihez hűen hangozzanak, és hogy neked is a lehető legautentikusabb élményt nyújtsa. Hangrendszeremmel 250 fős bulihoz is megfelelő hangerőn tudom biztosítani a minőségi hangzást, és egy vacsorához is szólhat a csendes háttérzene – és bármi e kettő között.

Fényrendszeremet úgy állítottam össze, hogy az esküvődön, rendezvényeden elegáns hangulatot teremtsen, a zenével egybehangolva pedig megadja a buli lüktetését. Fényeimről találhatsz videót a Facebook vagy az Instagram oldalamon.

Ultra-közeli lézeres kivetítőmmel esküvődön, rendezvényeden videót, képösszeállítást játszhatok le. Ultra-közeli kivetítésnél nem kell aggódj amiatt, hogy felszolgálók, résztvevők átjárnak a kivetítő és a vászon között. Lézeres kivetítőnk gyönyörű színvilágot, és kiváló fényerőt biztosít.

public speaking, mic, microphone

Két kábel nélküli mikrofonommal nem korlátoz a kábel, a teremben senki semmiről nem marad le. A világ nagyszínpadain is használt típusú mikrofonkapszuláim a beszelő hangját profi minőségben adják át. Szolgáltatáscsomagomban kérheted a fontosabb mozzanatok, bejelentések bekonferálását.